14 dages returret
Gratis fragt
1-3 dages levering
Sikker nethandel
Prisgaranti
Ingen gebyrer

Slips

Moderne slips, lav pris & gratis fragt

Foruden at være et must ved selskabelige lejligheder og festligheder, så er slipset gået hen og blevet et moderne accessorie til mænd i alle aldre. Specielt de smalle slips er et hit blandt de unge, mens de mere klassiske brede slips stadig vinder indpas i alle aldre.

 

Et slips viser, at du har god stil, og kan vise en form for detalje - og ikke nok med det, så er det den detalje som udgør forskellen på dit og andres outfit. Om du vælger den gamle stil eller det mere moderne klassiske look er dit valg, men slipset skal være der for at fuldende din stil.

 

At binde et slips er ikke så kompliceret som man normalt ville gøre det til. Vores meget overkommelige guides hjælper dig til at få en bred forståelse for, hvordan det går til, og de er uovertruffen nemme at følge. Du skal derfor ikke være bange for at kaste dig ud i det.

 

Så, om du søger brede slips, tynde slips, guld slips eller bare et helt klassisk sort slips, så har vi det hele! Og ikke nok med det, så er priserne billige og der er fri fragt, så der er ingen undskyldning for ikke at erhverve sig et nyt flot slips! 

60 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

60 vare(r)

pr. side

Sorter faldende